ΡεπορτάζΑρχείο

Το πέρασμα της κακοκαιρίας από το Τολό μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Η Κυριακάτικη βροχή δεν ήταν ικανή να διαταράξει τη ζωή στο Ναύπλιο καθώς ο περισσότερος κόσμος παραμένει στα σπίτια του λόγω του lockdown.

Αντίθετα ήταν ωφέλιμη για τους αγρότες, δημιουργώντας παράλληλα ένα ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίες, με κεραυνούς και χειμωνιάτικο τοπίο που θα το βλέπουμε συχνότερα τους επόμενους μήνες.

Ο Θάνος Κομνηνός κατάφερε με το φακό του να αποτυπώσει το πέρασμα της κακοκαιρίας από το Τολό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Κακοκαιρία στο Τολό εν μέσω καραντίνας

 

Κακοκαιρία στο Τολό εν μέσω καραντίνας

 

Κακοκαιρία στο Τολό εν μέσω καραντίνας

 

Κακοκαιρία στο Τολό εν μέσω καραντίνας

 

Κακοκαιρία στο Τολό εν μέσω καραντίνας

 

Ο καιρός τη Δευτέρα

Ο καιρός τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα παραμείνει χειμωνιάτικος σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης. Οι άνεμοι βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα φτάσουν στο βόρειο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου τις βραδινές ώρες κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, στα νότια τις πρωινές ώρες νότιοι 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.