ΚοινωνίαΑρχείο

Καλαμάτα: Του έφαγαν 1240€ για “μαϊμού” αυτοκίνητο

Μια διαδικτυακή αγγελία ήταν το δόλωμα για να “ψαρέψουν” θύματα ένας 44χρονος και μία 40χρονη. Στην αγγελία, στην οποία ισχυρίζονταν ότι πωλούσαν αυτοκίνητο, απάντησε ένας Καλαματιανός από τον οποίο απέσπασαν τελικά, 1240€! Ωστόσο οι δύο απατεώνες δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη σύλληψή τους!

Ο 44χρονος και η 40χρονη, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, ανάρτησαν αγγελία πώλησης ενός αυτοκινήτου σε γνωστή ιστοσελίδα. Ο Καλαματιανός που έπεσε θύμα της απάτης απάντησε στην αγγελία και συνεννοήθηκε ώστε να καταθέσει το ποσό των 1.240 ευρώ σε δύο δόσεις και σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς. Έτσι και έκανε, καταθέτοντας την πρώτη δόση στις 30 Νοεμβρίου και τη δεύτερη στον άλλο λογαριασμό στη 1 Δεκεμβρίου. 

Όταν όμως προσπάθησε να βρει στα κινητά τους τηλέφωνα τον 44χρονο και την 40χρονη, αυτοί τα είχαν κλειστά. Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο, ο παθών πήγε στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου κατέθεσε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που είχε γι’ αυτούς τους δύο, καθώς και τους αριθμούς των λογαριασμών, και οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στον Πειραιά, βρήκαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν.