ΚοινωνίαΑρχείο

Τα παράνομα ρεβεγιόν που ανησυχούν την Αστυνομία

Όπου υπάρχει καταγγελία για ρεβεγιόν άνω των 9 ατόμων, θα γίνεται έρευνα, ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, σε συνέντευξή του. 

Μάλιστα ο κ. Μαυροειδάκος εξήγησε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως είναι τα πάρτι, θα ακολουθεί και παρέμβαση εισαγγελέα. Ακόμη αναφέρθηκε και σε βουλευτή ο οποίος στη Νέα Σμύρνη αρνήθηκε τον έλεγχο από ομάδα Δίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «Στους ελέγχους όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους αστυνομικούς». Ενώ δήλωσε πως έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της Βουλής για το περιστατικό.

Κατά τον κ. Μαυροειδάκο, οι αστυνομικοί προσπαθούν με ευγενικό τρόπο να συνετίσουν και να πείσουν τον κόσμο. Όταν αυτό όμως δεν λειτουργεί καταλήγουν σε προσαγωγές και πρόστιμα.

Διαλύθηκε κορωνο-πάρτι στον Άλιμο

Ο κύριος Μαυροειδάκος μίλησε στο Mega και σχετικά με το πάρτυ στον Άλιμο, τόνισε πώς είχαν πληροφορία για 50 με 100 νεαρά άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον λόφο Πανί ώστε να κάνουν πάρτι. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ώστε να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

«Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο προκάλεσε τον… εκνευρισμό των συγκεντρωμένων, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 15 προσαγωγές ενώ ”έκοψε” αρκετά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ».