ΚοινωνίαΑρχείο

Μαύρα χριστούγεννα: Ιπτάμενοι κατάσκοποι και ντου στα σπίτια για το καλό μας

Μαύρα χριστούγεννα θα κάνουμε φέτος κατά πως φαίνεται αφού υπό το φόβο του κορωνοϊού επιστρατεύουν ακόμα και drones για ελέγχους. Το ρεβεγιόν αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου για ειδικούς και κυβέρνηση που διαμηνύει σε κάθε τόνο πως όποιος τολμήσει να παρεκλίνει από τις εντολές, θα επέμβει δυναμικά. Έτσι λοιπόν δεν αποκλέιεται την ώρα που εσείς θα τρώτε ανέμελοι τη γαλοπούλα, να πεταχτεί ξαφνικά ο …Ράμπο με στολή, για να σας περιποιηθεί καταλλήλως.

Η ελληνική οικογένεια λοιπόν, θα κληθεί φέτος να γιορτάσει διαφορετικά τις γιορτές, με λιγότερα άτομα στο τραπέζι και ελέγχους από τις αρχές.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, εικόνες ακόμη και από drone θα φτάνουν στο κέντρο ελέγχου της αστυνομίας την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ όπου υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία των οχημάτων θα σπεύδουν τα περιπολικά, προκειμένου να μη διασπείρει κανείς τον ιό για χάρη του ρεβεγιόν.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως η αστυνομία σκοπεύει να κάνει πολύ αυστηρούς ελέγχους και στα σπίτια. «Θα υπάρχει εισαγγελέας υπηρεσίας, ο οποίος ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να δώσει εντολές να κάνουν έλεγχο για πάρτι», τόνισε.

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους, όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο», δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τη Δευτέρα. «Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν», κατέληξε.

Γι’ αυτό θυμηθείτε τα ακόλουθα:

  1. Μέχρι 9 άτομα σε κάθε σπίτι
  2. Μέχρι 2 οικογένειες
  3. Μετακίνηση με κωδικό 6
  4. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 10 το βράδυ. 

Επίσης όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το Νίκο Χαρδαλιά, δεν θα ακουστούν κάλαντα φέτος από τα παιδιά.