ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Τάσος Δρούγκας στηρίζει Γραμματικόπουλο

Ο πρώην δήμαρχος Μιδέας Τάσος Δρούγκας με ανοιχτή επιστολή που εξέδωσε, τάσσεται υπέρ του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Η επιστολή του κ. Δρούγκα έγινε με αφορμή τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει ο Χρ. Γραμματικόπουλος τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στις 7:00 μ.μ.

 
Αναλυτικά η επιστολή: 

«Αγαπητέ Χρήστο,

Χαιρετίζω με ικανοποίηση την απόφασή σου να τεθείς εκ νέου επικεφαλής της Δημοτικής σου Παράταξης με αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση των επιστημονικών ικανοτήτων σου καθώς και των πολύτιμων εμπειριών σου, που απέκτησες από τις θητείες σου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο ιστορικός μας Δήμος συστάθηκε πρώτος στο νεοσύστατο κράτος μας με το Βασιλικό Διάταγμα του Όθωνα ως Δήμος Α΄ τάξεως. Και σε σύγκριση μάλιστα με άλλους Δήμους της χώρας κατόρθωσε να λειτουργήσει δυναμικά και αποτελεσματικά με άψογο τρόπο μέσα σε μια μαχητική, αλλά ταυτόχρονα πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

Επιθυμία όλων των δημοτών μας είναι να λειτουργήσετε όλοι οι αυριανοί εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο ίδιο κλίμα που σας κληροδότησε μέχρι τώρα, η ιστορία του Δήμου. Και απαιτεί να αξιοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες και ικανότητές σας μέσα σε πνεύμα συναντίληψης, αλληλοπροσφοράς και ανιδιοτέλειας. Και να είστε βέβαιοι ότι οι δημότες μας θα εκτιμήσουν την προσφορά σας και τη συμβολή σας στο κοινό μας έργο.

Αγαπητέ Χρήστο,
διακαής επιθυμία των δημοτών μας, για να μην μεταχειριστώ τον όρο απαίτηση, είναι να καταρτίσετε όλες οι παρατάξεις τα προεκλογικά σας προγράμματα, όπου θα αποτυπώνονται προτάσεις και οράματα ρεαλιστικά, και αποδοτικά και όχι επεαπτερέοντα. 

Με άλλα λόγια, άμεση συνάρτηση τους με τα σύγχρονα θέματα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα αυτές του Δήμου μας. Και γενικότερα προγράμματα που να συνάδουν, αλλά και να συναιρούνται με τις ανάγκες, τις λαχτάρες και τις προσδοκίες των δημοτών μας για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Και να γίνει πεποίθησή σας ότι ο Λαός μας θα κρίνει κα θα ανταμείψει το έργο σας κατά τη λαϊκή ρήση : «Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΑ».