ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

9 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους

Ξεκάθαρη απάντηση σε όσους διαβεβαιώνουν ότι απεντάχθηκε το έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους, δίνει με δήλωσή του ο Δημήτρης Κρίγκος σε ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ σε κοινωνικά δίκτυα.

Τονίζει χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι επιχαίρουν για δήθεν απένταξη του έργου της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους. Πολλοί στο παρελθόν πόνταραν σε τέτοια κατάληξη του έργου με σκοπό να προσποριστούν πολιτικά οφέλη αλλά ο κόσμος τους καταδίκασε σε πολιτική αποστρατεία.

Όσοι έχουμε δουλέψει και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για αυτό το όραμα και όσοι θέλουμε το καλό του δήμου λυπούμαστε όσους, εκ του μακρόθεν, ευελπιστούν σε μια τέτοια κατάληξη αλλά, δυστυχώς για αυτούς, για το συγκεκριμένο έργο έχει ήδη δημοσιευτεί η δημοπράτηση του και στις 9 Σεπτεμβρίου διενεργείται ο διεθνής διαγωνισμός».

 

Εντύπωση πάντως προκαλούν διάφορα δημοσιεύματα από το απόγευμα που διαβεβαίωναν ότι το έργο απεντάχθηκε. Κάποιοι ήθελαν να πλήξουν με αυτόν τον τρόπο την δημοτική αρχή.

Από τη στιγμή βέβαια που δεν υπήρχε τίποτα δεδομένο, η ηλεκτρονική έκδοση του «Αναγνώστη Πελοποννήσου» κράτησε αποστάσεις, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις.

 

Μια ιδέα για το έργο που πρόκειται να αλλάξει την μορφή του Άργους και να δώσει ανάσα ανάπτυξης φαίνεται στο Video που έχουμε παρουσιάσει και πάλι στο παρελθόν: