ΚοινωνίαΑρχείο

Καμπόσος: Ο ΧΟΝΔΡΟΣ που (δηλώνει δημοσιογράφος) και μερικά άλλα … (βάλε οτι χειρότερο σου έρχεται)…

Τον θυμό του μέσω του facebook έδειξε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, μετά από δημοσίευμα που έφερε ως απενταγμένο από το ΕΣΠΑ το έργο της Ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Άργους. (Το έργο δημοπρατείται στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως έγραψε πρώτη η ηλεκτρονική έκδοση του «Αναγνώστη Πελοποννήσου».)

Ο κος Καμπόσος με αναφορές του στα social media καταλήγει ότι: «Ο Δήμος μας έχει ΔΗΜΑΡΧΟ, πάρτε το χαμπάρι». Έγραψε συγκεκριμένα ο δημαρχος:

 –  «δυστυχώς για κάποιους το δικό μας ΔΕΝ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ !!!! …..και κλάμα οι ΑΝΤΙ …Αργείτες…….Ο ΧΟΝΔΡΟΣ που ( δηλώνει δημοσιογράφος) και μερικά άλλα ……( βάλε οτι χειρότερο σου έρχεται )……Ο Δήμος μας έχει ΔΗΜΑΡΧΟ, πάρτε το χαμπάρι ! ! !!

Σημείωσε ακόμα γράφοντας σχόλιο κάτω από σχετική ανάρτηση στο προφίλ του Δημήτρη Κρίγκου:

 – «Η ανωμαλία συνεχίζεται, δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό οι ελάχιστοι, οι βλάκες, οι προδότες του τόπου μας. Το έργο προχωράει και οι

διαβεβαιώσεις που έχουμε απο την περιφέρεια (η περιφέρεια έχει την ευθύνη του έργου), είναι ότι το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ! ! ! Τι κερδίζουν με τα ψέματα ; ; ; ; Ο λαός ας πάψει να είναι ευγενής μαζί τους. Σ.Σ το συγκεκριμένο έργο δημοπρατείται και στις 7 Σεπτεμβρίου (γίνεται διεθνής διαγωνισμός), μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 πολύ μεγάλες εταιρείες»