ΚοινωνίαΑρχείο

Το λιμενικό έπιασε επ’ αυτοφώρω κλέφτη στο Ναύπλιο

Πλήθος καταγγελιών υπήρχε τις τελυταίες ημέρες για κλοπές από αυτοκίνητα στο λιμάνι του Ναυπλίου. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις οι φθορές στο όχημα ήταν μεγαλύτερες από την αξία των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν, καθώς ο δράστης έσπαγε τα τζάμια των αυτοκινήτων για να κλέψει ότι πολύτιμο έβρισκε. 

Ομως, οι συντονισμένες δράσεις του Λιμενικού Σώματος Ναυπλίου, οδήγησαν στον γρήγορο εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη και μάλιστα επ’ αυτοφόρο. Πρόκειται για έναν 32χρονο άνδρα, που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε:
“Στα πλαίσια εντατικών ερευνών προς ανακάλυψη των δραστών των παρανόμων ενεργειών που διαπράττοντο στο λιμένα Ναυπλίου κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι οποίες αφορούσαν περιστατικά φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπές με την μέθοδο της “θραύσης κρυστάλλων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων”, συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω την 23-11-2014 από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ένας ημεδαπός, κάτοικος Αργολικού Δήμου Ναυπλίου.

Ο συλληφθέντας ηλικίας 32 ετών, διέπραξε τα αδικήματα της απόπειρας απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχής. 

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με την διαδικασία του αυτοφώρου.”