ΑθλητισμόςΑρχείο

Ξανά πόρτα για τον Παναργειακό από την ΕΠΟ

Στην Γ’ Εθνική θα παίξουν Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αποφάνθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία απέρριψε το αίτημα αναψηλάφησης των συγκεκριμένων, ομάδων σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας, να πραγματοποιηθεί το φετινό πρωτάθλημα της Foootball League με 18 ομάδες αντί για 20. 

Οι τέσσερις ομάδες ήλπιζαν ότι θα παίξουν μπαράζ για ανέβουν οι δύο στην Football League, αλλά τελικά “έφαγαν πόρτα” για ακόμα μια φορά. Τελευταία πιθανότητα πλέον το διαιτητικό δικαστήριο, αν αποφασίσουν να προσφύγουν σε αυτό οι τέσσερις ομάδες.  

Όπως αναφέρεται στην απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ