ΡεπορτάζΑρχείο

Στοπ στην κυκλοφορία από τους γιατρούς του Άργους

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άργους «ντύθηκαν αγρότες» και έκαναν κατάληψη στον δρόμο Κορίνθου – Άργους, κλείνοντας συμβολικά και για μικρό χρονικό διάστημα μία από τις βασικές εισόδους της πόλης, ενώ επίσης βρήκαν και ένα  πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθούν βγάζοντας τα φορεία στον δρόμο!
 

Οι γιατροί διαδήλωσαν και αυτοί μαζί με τις υπόλοιπες επαγγελματικές τάξεις κατά του ασφαλιστικού και των μέτρων που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, ενώ δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που απασχολούν αποκλειστικά τον κλάδο τους.
 

Στο κλείσιμο των εισόδων της πόλης είχαν συμπαραστάτες τους αγρότες που είχαν φροντίσει να κλείσουν και τον δρόμο Άργους – Ναυπλίου στο ύψος της Δαλαμανάρας. Οι αγρότες κατευθύνθηκαν αργότερα με τα τρακτέρ τους στους Μύλους όπου και έκλεισαν την Παλαιά Εθνική Οδό Τριπόλεως – Άργους για περίπου μία ώρα. 
 

 
Στο Άργος πραγματοποιήθηκαν δύο διαδηλώσεις στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου και την Πλατεία Δερβενακίων με συμμετοχή κυρίως αγροτών και άλλων επαγγελματικών τάξεων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Δυναμικές ήταν οι διαδηλώσεις και στο Ναύπλιο με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ