ΕκδηλώσειςΑρχείο

Βραδιά ποίησης στον Παλαμήδη

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εβδομηντάχρονη παρουσία του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας, έχει προγραμματίσει για το έτος 2016, μεταξύ άλλων, εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ), την Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοπονήσσου και το Παράρτημα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Στις 21 Μαρτίου κάθε έτους, γιορτάζεται διεθνώς η ημέρα της ποίησης. Την ημέρα αυτή θα γιορταστεί η ποίηση, με ποιητές και λογοτέχνες της Αργολίδας, στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».

Η εκδήλωση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Ποιητές θα απαγγείλουν ποιήματά τους, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαβάσουν ποιήματα της επιλογής τους (δικά τους ή άλλων ποιητών) και θα ακουστεί μελοποιημένη ποίηση από συνθέτες και μουσικούς, τέκνα της πόλης μας…

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 21.00 το βράδυ στην αίθουσα του Συλλόγου (Σταϊκοπούλου 52, στο Ναύπλιο).

Οι ποιητές και λογοτέχνες αλλά και όσοι αγαπούν την ποίηση, θα είναι εκεί…