ΕκδηλώσειςΑρχείο

Θεατρικό Εργαστήρι για την διαφορετικότητα στο ΔΙΕΚ Ναυπλίου

Θεατρικό Εργαστήρι Γραφής- εικαστικής δημιουργίας, «Είμαι διαφορετικός και πανηγυρίζω…», Η αξία της διαφορετικότητας και τα συναισθήματα που αυτή γεννά αποτυπωμένα στο χαρτί», με τη Χριστίνα Δελή, 13 Απριλίου,15:00- 18:00 στο ΔΙΕΚ Ναυπλίου.

Περίληψη εργαστηρίου
Ένα Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα γραφής για τη διαφορετικότητα με αφορμή το παραμύθι «Έλμερ, ο Παρδαλός Ελέφαντας» με σκοπό να εκφραστούν τα συναισθήματα που βιώνει το κάθε άτομο που είναι λίγο διαφορετικό. Μια ευκαιρία να μπούμε στη θέση του άλλου και να γνωρίσουμε ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας την ενσυναίσθηση. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί με χειροποίητες κατασκευές από τις σπουδάστριες Βρεφονηπιοκόμους του ΔΙΕΚ Ναυπλίου.

Βιογραφικό
Η Χριστίνα Δελή μεγάλωσε στο Άργος όπου και ολοκλήρωσε  τις Λυκειακές σπουδές της. Είναι παντρεμένη, μητέρα 3 παιδιών. Είναι πτυχιούχος των τμημάτων Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ καθώς και τελειόφοιτη της σχολής Καλών Τεχνών ΤΘΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος «Εκπαίδευση Ενηλίκων» του ΕΑΠ. Έχει εργαστεί ως Φιλόλογος, Καθηγήτρια Ιταλικών στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση, σε δομές εκπαίδευσης Ενηλίκων καθώς και ως Θεατρολόγος πραγματοποιώντας θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα στο Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου.