ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Νεκρό το περίπτερο του Ναυπλίου στον Αγροτουρισμό

Ούτε ένας επισκέπτης δεν πέρασε το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη Μουσική Παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, από το περίπτερο του Ναυπλίου, παρότι έχει στηθεί σε περίοπτη θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα περίπτερα στον Αγροτουρισμό.
Αντίθετα στα υπόλοιπα περίπτερα κυρίως των ιδιωτών παραγωγών, ο κόσμος περνούσε, έπαιρνε πληροφορίες, ή ψώνιζε ανάλογα.

Ο λόγος; Προφανής.

Παρότι σχετικά καλαίσθητο το περίπτερο που σημειωτέον καταλαμβάνει αρκετά μάλιστα τετραγωνικά, είχε μια βασικότατη έλλειψη. Δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος να υποδεχθεί τους επισκέπτες, να τους καλέσει και να τους πείσει να κάνουν μια βόλτα και από το Ναύπλιο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Επίδαυρο, ή να προγραμματίσουν να επισκεφθούν την Πρώτη Πρωτεύουσα, σε επόμενο ταξίδι τους.
 
Ένα μικρό φυλλαδιάκι, σε ένα σταντ στην είσοδο του περιπτέρου, μάλλον δεν ήταν αρκετό να προσελκύσει τους επισκέπτες της έκθεσης, που συνέχιζαν την περιήγησή τους στα υπόλοιπα περίπτερα, χωρίς να σταματούν.
 
Να σημειωθεί ότι την ώρα της λήξης των εκδηλώσεων του Μουσικού Ιουλίου και κυρίως τα Σαββατόβραδα είναι η ώρα αιχμής και κορύφωσης του ενδιαφέροντος, για επίσκεψη του κόσμου στον Αγροτουρισμό Επιδαύρου.