ΚοινωνίαΑρχείο

Μασκοφόροι πυροσβέστες λούστηκαν με κόπρανα σκύλων για να στείλουν ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Άργους!

Με μάσκες οξυγόνου αναγκάστηκαν να μπουν οι πυροσβέστες σε σπίτι στο Άργος, όχι για να σβήσουν κάποια φωτιά αλλά για να παραδώσουν μία ηλικιωμένη στο ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Η ηλικιωμένη ζει με τον επίσης ηλικιωμένο σύζυγό της σε σπίτι στην οδό Πυργέλας στο Άργος και αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα υγείας.

Ο σύζυγος της γυναίκας αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, και έτσι κάλεσαν για ενισχύσεις την πυροσβεστική και την αστυνομία προκειμένου να επιχειρήσουν να μπουν από το παράθυρο!

Όπως καταγγέλουν οι γείτονες οι συνθήκες υγιεινής στις οποίες ζει το ζευγάρι είναι άθλιες και η δυσωδία που βγαίνει από το σπίτι αφόρητη.

Όντως οι πυροσβέστες και οι άνδρες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση καθώς το ισόγειο του σπιτιού ήταν γεμάτο με κόπρανα τουλάχιστον 20 σκυλιών τα οποία ζουν στον ίδιο χώρο με το ζευγάρι των ηλικιωμένων!

Οι πυροσβέστες τελικά έφεραν σε πέρας την αποστολή τους αλλά μετά είχαν και μία άλλη αποστολή, να καθαρίσουν τα ρούχα τους από τα κόπρανα…

Τον λόγο πλέον πρέπει να πάρουν οι υγειονομικές υπηρεσίες και ο εισαγγελέας.