ΕκδηλώσειςΑρχείο

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Παναγιώτη Μάργαρη στο Ναύπλιο

Μία μοναδική μουσική παράσταση με επίκεντρο την κλασική κιθάρα θα πραγματοποιήσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης στο Βουλευτικό Ναυπλίου το Σάββατο 21 Απριλίου (21:00).

Στο ξεχωριστό αυτό ρεσιτάλ κιθάρας που θα λάβει χώρα στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων, θα ακουστούν συνθέσεις των Queen, Beatles, Aerosmith, Eagles, EnnioMorricone, NinoRota, CarlosGardel, ErikSatie, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και κομμάτια από την πλούσια προσωπική δισκογραφία του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη.

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας είναι το σημείο στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύει με την κιθάρα του 3 τραγούδια, με το ακροατήριο στο ρόλο μιας μεγάλης χορωδίας.

Μάργαρης στο Βουλευτικό

Ο anagnostis.org ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για το μοναδικό ρεσιτάλ. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 18/4 (11:30 το πρωί) και κλείνει την Παρασκευή 20/4 (11:30 το πρωί).

Πάρτε μέρος στην κλήρωση χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και κερδίστε πολλαπλές συμμετοχές ακολουθώντας τα προτεινόμενα βήματα. Οι πέντε επιλογές σύνδεσης που πιστοποιούν και τη συμμετοχή σας είναι με το email σας, μέσω Facebook, μέσω Twitter, μέσω Instagram ή μέσω Soundcloud.

Δύο διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Π. Μάργαρη στο Ναύπλιο

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα το απόγευμα της Παρασκευής.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. Είσοδος 15€ Προπώληση 13€.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

  • GOODYS– FLOCAFE (Σιδηράς Μεραρχίας 1, τηλ. 2752 096296)
  • Δισκοπωλείο  Indie Shop (Πλαπούτα 23 ,πλατεία Αγίου Γεωργίου, τηλ. 2752026941).