ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Απάντηση Καμπόσου με δημοσκόπηση στον Χειβιδόπουλο

Αν και μόνο δύο είναι προς το παρόν οι διεκδικητές του δημαρχιακού Θώκου του Δήμου Άργους Μυκηνών, φαίνεται πως μπαίνουμε σε μια καυτή περίοδο εκλογικών αναμετρήσεων.

Δυό μόλις ημέρες αφ` ότου ο Τάσος Χειβιδόπουλος κατά την ανακοίνωση της πρόθεσής του να ηγηθεί ανεξαρτήτου ψηφοδελτίου Άργος “Δυνατή Πόλη, ξανά”, είχε υποστηρίξει ότι στο άκουσμα του όγκου της πρώτης συγκέντρωσής του ο Δ. Καμπόσος θα κυκλοφορούσε δημοσκόπηση που θα τον έφερνε ακόμα και 4ο!
Πράγματι δύο μέρες αργότερα η δημοσκόπηση της Άλκο που παρουσίασε τον Χειβιδόπουλο στην τρίτη θέση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ του πρώτου και των δευτερότριτων. 

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όμως η κάρτα με την πρόθεση ψήφου, όπου ο Δημήτρης Καμπόσος, αν γίνονταν τώρα εκλογές θα ψηφιζόταν με ποσοστό 66%, με δεύτερο το Νίκο Καρούζο (δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα) με ποσοστό 14%, ενώ τον Τάσσο Χειβιδόπουλο να ακολουθεί με 12%.

Η δημοσκόπηση έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε τυχαίο δείγμα 500 ατόμων ηλικίας 17 ετών και πάνω, από τις 27 Νοεμβρίου, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή λίγες ημέρες πριν παρουσιάσει επίσημα την υποψηφιότητά του ο Τάσσος Χειβιδόπουλος.

Σε ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού του Δημήτρη Καμπόσου αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Με μεγαλύτερα ποσοστά από κάθε άλλη φορά ο κόσμος δίνει τη δύναμη στο Δήμαρχο και στην «Αλλαγή Πορείας» να συνεχίσει με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και την επόμενη θητεία.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή, με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών της τοπικής Αυτοδιοίκησης και με οποιονδήποτε υποψήφιο έχει μέχρι τώρα εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να συνεχίσει να τον κυβερνά στα δημοτικά θέματα. Δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό μας «Αλλαγή Πορείας».
Να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.

Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.

Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας και οι επιχορηγήσεις προς τους δήμους βρίσκονται στο ναδίρ». 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ 

Το πρώτο εύρημα της δημοσκόπησης που αφορά το αν οι δημότες είναι ευχαριστημένοι από το έργο και τη δράση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Χαρακτηριστικά στοιχεία για το βαθμό ικανοποίησης του κόσμου και τους πολιτικούς χώρους που προέρχονται:

Ικανοποίηση των πολιτών από συγκεκριμένους τομείς της δράσης της δημοτικής αρχής:

Εικόνα των πολιτών σχετικά με το αν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα έργα κάποιος άλλος Δήμαρχος στα χρόνια της κρίσης:

Άποψη των πολιτών αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί:

Παράσταση Νίκης

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Ποιον δηλαδή ο κόσμος θα ψήφιζε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν τώρα

Δείτε τώρα δημοσκόπηση μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2014.