ΚοινωνίαΑρχείο

Διαμαρτυρίες στο Άργος για την σιγή ιχθύος, μετά την αναστολή αρμοδιοτήτων μέλους ΔΣ Νομικού Προσώπου

Με τα Μέσα Ενημέρωσης τα «βάζουν» κάτοικοι του Άργους, με το αιτιολογικό ότι ακόμα δεν υπάρχει πλήρης περιγραφή του συμβάντος με την εμπλοκή μέλους του διοικητικού συμβουλίου νομικού προσώπου του Δήμου με τη δικαιοσύνη.

Στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιεύονται σχόλια του τύπου:

-«Τα διάφορα site βγάζουν το μεροκάματο τους με την διανομή σανού»,

-«μόνο την ανακοίνωση του Δήμου δημοσιεύετε; την είδηση, το γεγονός, το συμβάν δεν θεωρείτε απαραίτητο να το δημοσιεύσετε προς ενημέρωση των αναγνωστών σας;», ή ακόμα

-«Μην στεναχωρείς τα παλληκάρια της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης…. Παλεύουν όπως όλοι μας για το μεροκάματο και ειδικά αυτοί για το 20ευρω που θα τους πετάξει  ο κάθε μνηστήρας της εξουσίας και του Δημοσίου χρήματος …. Βλέπε μέσα ενημέρωσης επικράτειας και κρίνε τα τοπικά … Απλά τα μέσα είναι για να βλέπουμε της αναρτήσεις τους και να τους γλεντάμε με τα σχόλια μας …. Τώρα όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα παιχνίδια τους ας τους διαβάζουν να ενημερώνονται … Τους λυπάμαι βέβαια γιατί δεν υπάρχει διαφημιστικό υλικό για να βγάλουν μεροκάματο αξιοπρεπές,,,,,,, έτσι ώστε να κάνουν αξιοπρεπή, αμερόληπτη και αληθινή ενημέρωση των αναγνωστών τους …. Υ.Γ Ελπίζω οι Διαχειριστές να μην πατήσουν Delete στο σχόλιο μου» κλπ».

– Πώς υιοθετείτε τόσο εύκολα την άποψη της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει; Ρεπορτάζ δεν έχετε;

– Σοβαρευτείτε κάποτε. Σε βλάκες απευθύνεστε;

Είναι αλήθεια, ότι πέραν της ανακοίνωσης του δήμου, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, ούτε από την αστυνομία, ούτε από το εμπλεκόμενο πρόσωπο, κάτι που αναμένεται με ενδιαφέρον. Να σημειωθεί ότι σχετική ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί ούτε από την αντιπολίτευση, ούτε καν από συναδέρφους του εμπλεκόμενου προσώπου (δημοτικούς συμβούλους, άλλα μέλη Νομικών Προσώπων κλπ)

Η πρωινή επίσημη ανακοίνωση του δήμου κάνει λόγο για οικονομικές διαφορές, που έχουν προκύψει μετά από μακροχρόνια στενή προσωπική σχέση του μέλους του νομικού προσώπου.

Ωστόσο η αναστολή των όποιων αρμοδιοτήτων είχε εκ της ιδιότητάς του, αφήνει ανοιχτό το θέμα και αναμένονται διευκρινήσεις.