ΡεπορτάζΑρχείο

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στα Λευκάκια – Η 20χρονη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο του φίλου της

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στα Λευκάκια Ναυπλίου με θύμα την 20χρονη Νεκταρία Πασχάλη από την Μελιγού Κυνουρίας.

Όπως σημείωσε ο αδερφός της σε τηλεοπτική εκπομπή, η άτυχη κοπέλα πήρε το αυτοκίνητο του φίλου της, με τον οποίο συγκατοικούσαν, χωρίς η ίδια να έχει δίπλωμα οδήγησης. Όπως είπε ο ίδιος σε συγγενή της κοπέλας, είχαν χαθεί τα δύο σκυλιά τους από το σπίτι που έμεναν στο Τολό και βγήκαν και οι δύο αργά το βράδυ για να τα βρουν, παίρνοντας δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Αυτή η εκδοχή αμφισβητείται από την οικογένεια του θύματος.

Στο μέρος που έγινε το δυστύχημα ο δρόμος έχει ευθεία και συχνά τα διερχόμενα οχήματα αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα, ενώ λίγες ώρες πριν είχε βρέξει. Στο σημείο, όπως μας κατήγγειλαν περίοικοι λιμνάζουν νερά κάθε φορά που βρέχει και η διέλευση χρειάζεται προσοχή.

Τί προκάλεσε το τροχαίο με θύμα την 20χρονη στα Λευκάκια;

Πληροφορίες που φέρουν το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ή να επιχειρούσε προσπέραση ελέγχονται από την τροχαία που ερευνά το συμβάν.

Η 20χρονη αγαπούσε πολύ τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της στα social media.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου»: