ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αναλυτικά η νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Νέα δημοσκόπηση της ALCO διενεργήθηκε για λογαριασμό ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού site με έδρα την Κορινθία, και αφορά τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Τα ποσοστά που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο φθάνουν το 67% σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου και ξεπερνούν το 70% αναφορικά με την ικανοποίηση από το έργο του δημάρχου.

Σε δείγμα 500 ατόμων, η τηλεφωνική έρευνα επιβεβαίωσε πως ο Δημήτρης Καμπόσος παραμένει καβάλα στ’ άλογο, τουλάχιστον δημοσκοπικά.

Στο ερώτημα αν είναι οι πολίτες ευχαριστημένοι από το έργο του Δημάρχου απάντησαν 70% θετικά στο σύνολο ενώ ανά κομματική επιλογή ο Δημήτρης Καμπόσος έχει ποσοστά που αγγίζουν το 83% στους ψηφοφόρους της ΝΔ , 52% στο ΣΥΡΙΖΑ και 49% στους αναποφάσιστους.

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Ένα ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης που αποδεικνύει την στήριξη του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και την διείσδυση του σε αυτούς

Η επόμενη κάρτα απαντά για την άποψη των πολιτών αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί:

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Στην παραπάνω κάρτα το 58% δίνει την απάντηση πως ο Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί.

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την Παράσταση Νίκης και δίνει το τεράστιο ποσοστό 67% στον Δημήτρη Καμπόσο. Ποσοστό αξιοσημείωτο σε πανελλαδικό επίπεδο όπως ανέφερε ο κ.Παναγόπουλος.

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την πρόθεση ψήφου, δηλαδή το ερώτημα: Ποιον θα ψήφιζε ο κόσμος για Δήμαρχο αν εκλογές γίνονταν τώρα.

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Τα ποσοστά που δίνουν οι ερωτηθέντες στον νυν δήμαρχο είναι από τα υψηλότερα πανελλαδικά και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και στην κάλπη, στις 26 του Μάη.

Η ταυτότητα της έρευνας:

Δημοσκόπηση Καμπόσος

Διαβάστε Επίσης: 
Νέα δημοσκόπηση δίνει συντριπτικά ποσοστά σε Καμπόσο