ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, άνοιξαν τα χαρτιά τους στον Αναγνώστη

Στις πρώτες προτιμήσεις των Αργολιδέων για την ενημέρωσή τους ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου βρίσκεται το anagnostis αλλά και ο Έντυπος Αναγνώστης Πελοποννήσου. Και όπως είναι φυσικό βρίσκεται και στις πρώτες επιλογές των υποψηφίων για την επικοινωνία τους με τους ψηφοφόρους. 

Μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις (είτε στην εφημερίδα είτε στο portal), μας έχουν παραχωρήσει τρεις υποψήφιοι περιφερειάρχες, ο Πέτρος Τατούλης, ο Παναγιώτης Νίκας και ο Γιώργος Δέδες.

Επίσης το ίδιο έχει συμβεί με έξι υποψήφιους δημάρχους, τον Δημήτρη Καμπόσο, τον Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον Γιώργο Πανοβράκο από τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά και τον Τάσο Σαλεσιώτη από τον Δήμο Ναυπλιέων. Τον Τάσο Λάμπρου από τον Δήμο Ερμιονίδας.

Το ίδιο συνέβη με αρκετούς υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, διαφόρων παρατάξεων.

Αλλά και με υποψήφιους ευρωβουλευτές όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Στέλιος Κούλογλου, η Λυδία Κονιόρδου, η Βασιλική Γραμματικογιάννη, η Βίκυ Φλέσσα κ.α.

Συνθέτοντας απόψεις απ’ όλους τους συνδυασμούς ευελπιστούμε ο ψηφοφόρος να φθάσει στην κάλπη πληρέστερα ενημερωμένος και σίγουρος γι’ αυτό που θα επιλέξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΑΣ