ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αισιόδοξοι για νίκη Τατούλης και Νίκας – Τι δήλωσαν μετά την κάλπη

Άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι δύο «μονομάχοι» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρωταθλητής μέχρι στιγμής έχει αναδειχθεί η αποχή, και περιμένουμε να δούμε ποιος από τους δύο έχει καταφέρει να συσπειρώσει περισσότερο τους ψηφοφόρους του.

Η αγωνία στα δύο στρατόπεδα έχει φθάσει στο κατακόρυφο λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες που θα αναδείξουν τον τελικό νικητή.

Ο Πέτρος Τατούλης αφού ψήφισε στο Καστρί Κυνουρίας, όπου διαμένει, δήλωσε τα εξής: «Σήμερα η νίκη μας είναι νίκη όλων των Πελοποννησίων. Σήμερα οι ελευθερόφρονες πολίτες της Πελοποννήσου αποφασίζουν, έξω από συνθήματα διχαστικά έξω από οποιοσδήποτε εκβιασμούς, και αποφασίζουν μόνο για το μέλλον του τόπου τους, για μια ισχυρή και δυνατή Πελοπόννησο. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να πυκνώσουν την προσέλευση τους στα εκλογικά τμήματα και να ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα. Μόνο αυτοί μπορούν να αποφασίσουν για την τύχη του τόπου τους. Κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίσει για αυτούς».

Δήλωση Τατούλη

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα αναδειχθεί νικητής. Δείτε παρακάτω τι είπε στο messinialive.gr.