ΡεπορτάζΑρχείο

11 χρόνια λειτουργούσε κεραία κινητής δίπλα στο δημοτικό σχολείο, χωρίς να το ξέρουν (Vid, Pics)

Χωρίς να γνωρίζουν ο,τιδήποτε, ανακάλυψαν ότι δίπλα στο σχολείο που στέλνουν τα παιδιά τους, λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Το πρωί της Παρασκευής, γονείς των μαθητών του 12θέσιου 3ου δημοτικού σχολείου Άργους διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας να σταματήσει άμεσα η λειτουργία της κεραίας, ένα θέμα που αναδεικνύει και ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Μουσταΐρας, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να απευθυνθεί στον εισαγγελέα. 

Να σημειωθεί πως ήδη ανάλογη εγκατάσταση και μάλιστα καμουφλαρισμένη, έχει εντοπιστεί σε ταράτσα οικοδομής στην οδό Τημένου στο Άργος, δίπλα σε άλλα σχολεία και σε μια περιοχή αρκετά πυκνοκατοικημένη. Σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι αντέδρασαν δυναμικά με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία θα εκδικαστεί στις 12 Φεβρουαρίου. Εκτός από τους φόβους που προκαλεί η ακτινοβολία της, οι καταγγέλοντες δηλώνουν πως λόγω παρεμβολών δεν έχουν σήμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι τηλεοράσεις!

11 χρόνια λειτουργούσε κεραία κινητής δίπλα στο δημοτικό σχολείο, χωρίς να το ξέρουν (Vid, Pics)

Στο 12θέσιο δημοτικό σχολείου του Άργους, το θέμα απασχόλησε και γενική συνέλευση των γονιών τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα οι γονείς δεν φαίνεται να είναι μόνη τους στην αγωνία και την προσπάθεια που καταβάλλουν, αφού παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους Μυκηνών, εκπρόσωποι των βουλευτών Ανδριανού Ιωάννη και Πουλά Ανδρέα, ενώ τηλεφωνικά δήλωσαν την παρουσία τους τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαλτέζος όσο και ο βουλευτής κ. Γκιόλας Ιωάννης.

Όπως επισημαίνουν η λειτουργία της κεραίας πρέπει να σταματήσει άμεσα, ενώ παράλληλα διερευνάται ο φάκελος αδειοδότησης για να ελεγχθεί η νομιμότητα και αρτιότητα όλων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί.