ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τα μαθηματικά του Κωστούρου

Ψηφίστηκε το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης και ο οικονομικός προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2020 στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στις πρώτες δηλώσεις του να στέκεται στην αρνητική στάση που εισέπραξε από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- συνοδεύτηκε με την απόλυτη απουσία προτάσεων.

Όπως σημειώνει ο κ. Κωστούρος: «Μία πολύ σημαντική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα. Η ψήφιση του προϋπολογισμού σηματοδοτεί την αφετηρία των δράσεων και των έργων για την χρονιά που διανύουμε και όχι μόνο. Μετά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος έρχεται σήμερα ο προϋπολογισμός για να δείξει την κατεύθυνση στην οποία βαδίζουμε.

Έργα όπως η ανάπλαση της οδού Αιγίου, το σχολείο στο Ανυφί, ο κυκλοφοριακός κόμβος στην είσοδο του λιμανιού, τα ανοικτά κέντρα εμπορίου, η ανάπλαση του Ψαρομαχαλά , η ανακαίνιση του Τριανόν , τα sea tracks για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στις παραλίες οι φωτεινοί σηματοδότες και άλλα είναι στην Επόμενη Μέρα.

Μελέτες όπως η προστασία του πεζόδρομου της Αρβανιτιάς , το πάρκο Κολοκοτρώνη , οι εγκαταστάσεις ζώων συντροφιάς , οι γεωλογικές μελέτες για τις ακτές , τα Γ. Π. Σ. και ΣΧΟΟΑΠ και άλλες είναι μπροστά μας.

Αρνητικό στοιχείο η απόλυτη απουσία προτάσεων: 0+0+0=0.

Καμία πρόταση καμία άποψη.

Περιμένεις να ακούσεις κάτι και το μόνο που ακούς είναι ο ήχος της σιωπής και ένα στείρο και αναιτιολόγητο όχι!»