ΚοινωνίαΑρχείο

Νίκας: Θα πείσω όλους για νέο Νοσοκομείο στη Δαλαμανάρα

Συζήτηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την κατασκευή μιας νέας μεγάλης υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας στη Δαλαμανάρα, ξεκινά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σύμφωνα με δήλωση που έκανε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Άκη Γκάτζιου, για το anagnostis.org , στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη προς τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κος Νίκας δήλωσε:

Η Αργολίδα από πλευράς υποδομών είναι ο πιο υποβαθμισμένους νομός σε ολόκληρη την περιφέρεια. Έχουμε λοιπόν στην περιοχή της Δαλαμανάρας 100 περίπου στρέμματα χώρο, για να προχωρήσουμε στην κατασκευή μια μεγάλης υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας, προφανώς κρατώντας και τις δύο δομές που υπάρχουν και στο Άργος και στο Ναύπλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η πρόθεση Νίκα για νοσοκομείο, μια πρόταση και τα λεφτά…

Ο κος Νίκας εμφανίστηκε βέβαιος, ότι θα πετύχει το στόχο, τονίζοντας:

Είμαι βέβαιος ότι θα πίσω όλες τις πλευρές για να προχωρήσουμε. Έχει επιχειρηθεί αυτό να γίνει στο παρελθόν και δεν τελεσφόρησε. Νομίζω όμως ότι με την τελευταία περιπέτεια, είμαστε όλοι πιο σοφοί. Αυτό το οποίο προέχει είναι η υγεία των κατοίκων και η ποιότητα της ζωής.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενος στις υπάρχουσες υποδομές είπε:

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να προχωρήσουμε στην Αργολίδα και να στηρίξουμε τον κόσμο της Αργολίδας που έχει ανάγκη από ποιοτική νοσηλεία. Όχι ότι δεν γίνεται τώρα. Κάνουν ότι  μπορούν. Αλλά με τέτοιες υποδομές και τέτοιους χώρους δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.