ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δαμιανός βάζει χέρι στο «Ανάπλι Εμπρός» για το θεατράκι της Ακροναυπλίας

Με μια αιχμηρή απάντηση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, αναφέρεται στο κάλεσμα της τοπικής παράταξης «Ανάπλι Εμπρός» για ευπρεπισμό του χώρου στο υπαίθριο θέατρο «Ευαγγελία Δεϊλάκη» της Ακροναυπλίας, παραθέτωντας σχετικό φωτογραφικό υλικό με τον χώρο καθαρισμένο, ισχυριζόμενος ότι αυτό έχει γίνει εδώ και 20 μέρες.

Να σημειωθεί πως η παράταξη «Ανάπλι Εμπρός» είχε πρωτοαναφερθεί στο θέμα στις 23 Μαϊου, ζητώντας τότε άδεια από την αρχαιολογία για να παρέμβει στον χώρο, που είναι στην αρμοδιότητά της. Τότε παρουσίαζε μια φωτογραφία του περιβάλλοντα χώρου χορταριασμένου και σε κακό χάλι. Στο μεταξύ φαίνεται πως συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων παρενέβησαν στον χώρο, αν και στην ανακοίνωση του κ. Δαμιανού αναφέρεται πως ο καθαρισμός έχει γίνει προγενέστερα χρονικά από την πρώτη ανακοίνωση της παράταξης «Ανάπλι Εμπρός», η οποία στάλθηκε πριν από 14 ημέρες.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ναυπλίου:

«Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου πληροφορήθηκα από τα ηλεκτρονικά μέσα της περιοχή μας οτι η παράταξη σας διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό και ευπρεπισμό στο θέατρο “Ευαγγελία Δεϊλάκη” της Ακροναυπλίας το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου.

Διερωτώμαι, πότε επισκεφθήκατε το χώρο τελευταία φορά; καθώς η φωτογραφια που συνοδεύει την ανακοίνωση σας δείχνει τον χώρο απεριποίητο.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι από τον καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στον χώρο από τα συνεργεία του δήμου πριν 20 ημέρες, αν και ο χώρος δεν είναι στην αρμοδιότητα του και οι φωτογραφίες είναι σημερινές.

Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν την σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής από την στιγμή που ο χώρος έχει ήδη καθαριστεί.

Πιστεύω πως με κινήσεις εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης δεν προάγεται η πραγματική επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με τον χώρο καθαρισμένο: