ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Το κόλπο με τον αντιδήμαρχο στην Σπάρτη έχει φάκα

Μία περίεργη ιστορία συμβαίνει στον Δήμο Σπάρτης καθώς επιτήδειοι φαίνεται πως δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το όνομα ενός αντιδημάρχου για να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες.

Μάλιστα κάτι ανάλογο είχαμε πρόσφατα και σε άλλη πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα στη Καλαμάτα, όπου εκεί κάποιος προσποιούταν ότι είναι ο δήμαρχος με σκοπό να εξαπατήσουν πολίτες και να τους υπεξαιρέσουν ποσά. Δράστης σε αυτή την περίπτωση ήταν ένας 26χρονος Αθηναίος, κατά του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης.

Όπως ενημερώνει το γραφείο του ίδιου του αντιδημάρχου Μιχάλη Βακαλόπουλου:

«Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο επιτήδειοι να τηλεφωνούν σε επιχειρήσεις της Σπάρτης και να ζητούν εξ’ ονόματος του Αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Μ. Βακαλόπουλου είτε είδη εμπορίου επί πιστώσει είτε χρήματα ως λογιστική διαφορά από υποτιθέμενη λάθος κατάθεση σε τράπεζα που έκαναν για λογαριασμό του Αντιδημάρχου.

Συστήνουμε στους δημότες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις αυτές και να καταγγέλλουν τυχόν αντίστοιχα περιστατικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας».