ΡεπορτάζΑρχείο

Αρνητικά τα δείγματα της Τετάρτης: Επανήλθε η ηρεμία στην Αργολίδα

Τα δείγματα της Τετάρτης από την ιχνηλάτηση γύρω από τον Πανναυπλιακό 2017, το ΚΕΠ της Αγίας Τριάδας, την εργαζόμενη του νοσοκομείου Ναυπλίου και έναν επιχειρηματία εστίασης χαρακτηρίστηκαν αρνητικά και επέφεραν προς το παρόν ηρεμία κυρίως στο Ναύπλιο.

Τεστ Κορωνοϊού στο Ναύπλιο

 

Ηρεμία επήλθε και σε πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους που φοβήθηκαν από την έμμεση συσχέτισή τους με διαγνωσμένους φορείς. Μέχρι τώρα οι πληροφορίες οι καθησυχαστικές, αν και τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ.

Παρ όλα αυτά, χτες το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκαν 30 επιπλέον τεστ Κορωνοϊού τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν το αργότερο έως το Σάββατο. 

Τεστ Κορωνοϊού στο Ναύπλιο

 

Τα άτομα τα οποία εξετάστηκαν τα οποία είχαν και αυτά άμεση επαφή με την περίπτωση του Κορωνοϊού στο ΚΕΠ της Αγίας Τριάδας, ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως όσοι ήρθαν σε επαφή με άτομο το οποίο βρισκόταν σε επαφή με τον ασθενή με τον κορωνοϊό, μάλλον θα πρέπει να πάψουν να ανησυχούν αφού ο ενδιάμεσος κρίκος, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον δεν διαγνώστηκε με κορωνοϊό!

Τεστ Κορωνοϊού στο Ναύπλιο

 

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε τον αγώνα των μελών του ΕΟΔΥ, τα οποία σήμερα μετά την Ερμιονίδα με μια ώρα περίπου ξεκούρασης συνέχισαν τα τεστ Κορωνοϊού στο Ναύπλιο. Ουσιαστικά λειτουργούν πέντε συνεργεία του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα προσφέροντας με κίνδυνο της δικής τους υγείας σημαντική προσφορά στον νομό και στην δημόσια υγεία.

Τεστ Κορωνοϊού Σταύρος Γαβρίλος

 

Χρέη “ρυθμιστή” των ατόμων που θα έκαναν τεστ Κορωνοϊού ανέλαβε χτες ο Σταύρος Γαβρήλος,  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου στον Δήμο Ναυπλιέων.

Τεστ Κορωνοϊού στο Ναύπλιο

 

Εφησυχασμός, όμως δεν σημαίνει και χαλάρωση. Η χαλάρωση είναι πολύ επικίνδυνη και με βάση τα στοιχεί ανάπτυξης της πανδημίας μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνη για την υγεία των κατοίκων και επισκεπτών του νομού. Εξ άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μετά την νηνεμία ξεσπά καταιγίδα.

Στρατιωτική Τέντα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Αυτό που μας έκανε ιδιαιτέρως σκεπτικούς είναι το πρόχειρο κατάλυμα- Στρατιωτική Τέντα που έχει στηθεί στην αυλή του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Αυτή την φορά είχαμε Φορτούνα κι όχι Φουρτούνα, μέχρι πότε όμως; Αν πάντως τα σημερινά αποτελέσματα ειναι Αρνητικά, αυτό θα σημάνει πως προς το παρόν ξεπεράσαμε το πρόβλημα.