ΑθλητισμόςΑρχείο

Αργολικό ποδόσφαιρο: Γράφει η ιστορία φέτος, με 4 ομάδες στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά

Ιστορία γράφει φέτος το αργολικό ποδόσφαιρο αφού θα συμμετέχει με 4 ομάδες στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά. Την περίοδο  λοιπόν 2020-2021 στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής εκτός από τον Πανναυπλιακό, την Ένωση Ερμιονίδας και την πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Κορωνίδα Κοιλάδας, θα συμμετάσχει και ο δευτεραθλητής Φοίνικας Επιδαύρου, συμπληρώνοντας το καρέ.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας τονίζει πως «πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του αργολικού ποδοσφαίρου η συμμετοχή του Φοίνικα Επιδαύρου στη Γ’ Εθνική κατηγορία:

Επειδή ως Ε.Π.Σ. Αργολίδας  προτιμάμε πάντα να απαντάμε με τις πράξεις μας σε όλους όσους αερολογούν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με τις ενέργειες και τις διεκδικήσεις μας καταφέραμε  ΤΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  να εκπροσωπείται  από ακόμα μια ομάδα στη  Γ΄ Εθνική  κατηγορία, την δευτεραθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας   Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

Σήμερα λοιπόν είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ Ν.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και το Αργολικό ποδόσφαιρο  καθώς ακόμη μια ομάδα του ανεβαίνει επίπεδο(πρώτη  φορά εκπροσωπείται η Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  στη Γ΄Εθνική με τέσσερις ομάδες).

Αποδεικνύουμε έμπρακτα πως ως Ένωση εργαζόμαστε ακούραστα για το συμφέρον όλων των ομάδων χωρίς αγκυλώσεις και αποκλεισμούς.

Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία», καταλήγει η ανακοίνωση.