ΚοινωνίαΑρχείο

Ιανός: Θα βάλουν λουκέτο τα φροντιστήρια της Αργολίδας την Παρασκευή και το Σάββατο;

Τον δρόμο που ακολούθησαν οι Δήμοι Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων προτείνει να ακολουθήσουν και τα φροντιστήρια της Αργολίδας, το τοπικό επαγγελματικό σωματείο, και να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανός» που φθάνει απειλητικός στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα το Επαγγελματικό Σωματείο Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Αργολίδας, συστήνει τα φροντιστήρια να εναρμονιστούν με την απόφαση των Δημάρχων Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 18/9/2020 και Σάββατο 20/9/2020 λόγω πρόβλεψης της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας πολιτικής προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Αργολίδα από το πρωί της Παρασκευής, με το σκηνικό του καιρού να διαφοροποιείται σημαντικά από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. 

Ήδη αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να τεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι νομοί Αρκαδίας και Μεσσηνίας από το απόγευμα της Πέμπτης και οι νομοί Αργολίδας και Αρκαδίας από το πρωί της Παρασκευής.