ΨυχαγωγίαΑρχείο

Αρκαδία: Παίζει κλαρίνο στα γίδια και κάνει πάταγο με πάνω από 1.000.000 προβολές! (Video)

Ποιός θα το έλεγε ότι ένας νεαρός γιδοβοσκός από την Πελοπόννησο θα είχε τέτοιο σουξέ! Κι’ όμως ο Πάνος Μπιστόλας από το χωριό Βλακοκερασιά στην Αρκαδία κάνει πάταγο. 

Τί ήταν όμως αυτό που έκανε και …τρέλανε τους χρήστες των social media; Απλά έπαιξε έναν ποιμενικό σκοπό με το κλαρίνο του σε ένα κοπάδι με γίδια και το παρακάτω βίντεο, το οποίο είχε ανέβει αρχικά στο youtube από τον Ιούνιο, όταν αναπαράχθηκε εκ νέου στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο facebook πριν λιγες εβδομάδες έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες, έχοντας ήδη ξεπεράσει το 1.000.000 προβολές! Και όχι άδικα…

Μάλιστα, ο Πάνος που είναι επαγγελματίας μουσικός στο κλαρίνο και παράλληλα βοηθάει σε κτηνοτροφικές εργασίες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με παρούσα την Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Όπως γράφει ο ίδιος ο κτηνοτρόφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο τής Γης που με την στήριξη του μπόρεσε το βιντεάκι μου και πήρε μεγάλη ακροαματικότητα, ότι και να πω είναι λίγο σάς ευχαριστώ όλους μέσα απ την καρδιά μου να είστε όλοι καλά με υγεία και ευτυχία!

26.260 like
4.415 κοινοποιήσεις
1.093 σχόλια
1.100.000 προβολές
»