ΚοινωνίαΑρχείο

Η Χήρα σπάει την σιωπή της μέσα από τον Κορυδαλλό (Βίντεο)

Η στυγερή δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στην Κοιλάδα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου, με δύο τραύματα από περίστροφο που βρέθηκε δίπλα του, στο αριστερό μέρος του θώρακα και το κεφάλι.

Λίγους μήνες αργότερα οι έρευνες της αστυνομίας κατέληξαν στην σύλληψη της γυναίκας του, η οποία οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Αρχικά, η 38χρονη φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον άντρα της μετά από έντονη λογομαχία τους, αλλά αργότερα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα. Η ίδια υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς όπως είπε για πολλές ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα, γι’ αυτό και δεν υπέγραψε την ομολογία της.

Η χήρα αποφάσισε να σπάσει για πρώτη φορά τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live.

Δείτε το σχετικό βίντεο: