ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Επιμένει για προαστιακό ο Καμπόσος (Vid)

Το μεταναστευτικό, τα μουσεία του Άργους, το τρένο και η επικείμενη επίσκεψη των Λυκείων του Άργους στην Βεργίνα απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τον Δημήτρη Καμπόσο αυτή την Παρασκευή στην εβδομαδιαία επικοινωνία του με τους πολίτες.

Για το Βυζαντινό Μουσείο ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον Γιάννη Ανδριανό, ενώ για το αρχαιολογικό μουσείο έκανε λόγο για καραγκιοζιλίκια…

Σε ότι αφορά την επανεκκίνηση του τρένου ο δήμαρχος εξέφρασε για ακόμα μία φορά την απόψή του για επέκταση του προαστιακού μέχρι το Άργος, μία φιλόδοξη πρόταση που δεν πατάει πάνω στο υπάρχων μετρικό δίκτυο, όπως προτείνεται από μερίδα πολιτών, αλλά θα απαιτούσε νέες μελέτες και γενναία χρηματοδότηση για κανονικοποίηση και ηλεκτροκίνηση της γραμμής από Κόρινθο μέχρι Άργος και Ναύπλιο, μία ευκαιρία που χάθηκε -με πολιτικές ευθύνες- όταν έγινε η ανακαίνιση του υπάρχοντος δικτύου. Μάλιστα έκανε λόγο για επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου μέχρι και την Ερμιονίδα! (από το 14:05′ έως και το 15:48′ του βίντεο)