ΆρθροΑρχείο

Ο διασυρμός του Άργους για ένα πλημμέλημα της Ντέπης

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο έρμο το Άργος από προχτές το βράδυ. Η Ντέπυ Δαμασκηνού, ένα άτομο που συμμετέχει στις επιτροπές του Δήμου, διασύρεται από την ίδια την δημοτική αρχή, όταν με ανακοίνωσή της, του αναστέλλει κάθε αρμοδιότητα ενώ δεν του έχουν επιδοθεί καν κατηγορίες! 

Ποιος την ανέστειλε; Ο Δήμαρχος δεν το υπογράφει, το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση, το γραφείο τύπου είναι εντελώς αναρμόδιο να πάρει τέτοιες αποφάσεις, επομένως αναφερόμαστε σε απόφαση ανυπόγραφη! 

Αυτό που υπάρχει είναι ένας πανικός να σώσει ο καθένας ότι μπορεί κι ας πάει το εν λόγω μέλος των επιτροπών στον αγύριστο. Η προχειρότητα και ο πανικός στο μεγαλείο τους. 

Αν πράγματι η Ντέπυ Δαμασκηνού ενεπλάκει ιδιωτικά σε αυτήν την ιστορία, όπως αποφαίνεται το έκτακτο ανυπόγραφο ανακοινωθέν του Δήμου Άργους- Μυκηνών και ισχυρίζεται και η δικηγόρος της σε αποκλειστικές δηλώσεις στο anagnostis.org, για πιο λόγο ανεστάλησαν οι ιδιότητές της;

Μήπως είναι το μοναδικό μέλος ενός δήμου που έχει διαμάχες, με συγγενείς, με γνωστό, με φίλο ή κάποιον συμπολίτη και από πότε μια ιδιωτική διαφορά που δεν έχει καν τελεσιδικήσει μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή των δραστηριοτήτων του;

Το διαδίκτυο βοά με ονόματα. Βοά με σενάρια. Βοά ακόμα και κακέντρεχα βλέποντας ένα μέλος μιας δημοτικής αρχής να ρίχνεται στην βορά από όλες τις πλευρές, ακόμα και από εκείνες που θα έπρεπε να το προστατέψουν. 

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όλα αυτά που της καταλογίζουν είναι αληθινά. Η αστική δικαιοσύνη σωστά ή λάθος θα αποφανθεί επί τούτου. Με ενοχλούν όμως οι μωρές παρθένες και ειδικά εκείνες που δεν θα ήθελαν να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και φροντίζουν να την κάνουν με μικρά πηδηματάκια και να φύγουν μακριά από την Ντέπυ Δαμασκηνού. Τι φοβούνται από το πρώην φιλαράκι τους;   

Το Άργος διασύρεται για ένα πλημμέλημα και φαντάζει ως μια πόλη πνιγμένη στην διαφθορά, γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για το τομάρι τους. 
Υπερασπιστείτε το Άργος και μην κρύβεστε στα δύσκολα για να γιορτάσετε αλέκιαστοι με τους Ρουβάδες. Οι απόκριες τελειώνουν την Κυριακή, αλλά για κάποιους έπεσαν νωρίτερα οι Μάσκες.

Άκης Ντάνος