ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εσπευσμένα ο Κρίγγος στην Αθήνα για τα σκουπίδια

Τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο επισκέπτεται ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος αυτή την ώρα, εν όψει της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα που έχει ως θέμα συζήτησης την παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής στα πλαίσια προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων»).

Η επίσκεψη γίνεται μια μέρα πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο, όπου θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με πρώτο σταθμό της περιοδείας τη μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, η οποία ολοκληρώθηκε από την ΤΕΡΝΑ – Ενεργειακή. Μια επίσκεψη που σηματοδοτεί ότι δεν θα αλλάζει ο περιφερειακός σχεδιασμός για τα σκουπίδια.

Ο κος Κρίγγος αναφορικά με την επίσκεψή του στην Αθήνα αρκέστηκε να δηλώσει ότι επισκέφθηκε τον Γ.Γ. Συντονισμού Αποβλήτων και καλό φίλο Μανώλη Γραφάκο για θέματα του δήμου.

UPDATE. Σε επικοινωνία πάντως που είχε ο κος Κρίγγος με το anagnostis, λίγο πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ, δήλωσε ότι η επίσκεψή του στον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, δεν είχε σχέση ούτε με τη συνεδρίαση, ούτε με την επίσκεψη Μητσοτάκη – Νίκα στη μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων.