ΚοινωνίαΑρχείο

Τί στόχους βάζει η Σαρίδη για το πολύπαθο νοσοκομείο Αργολίδας

Ως Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου η Μαρία Σαρίδη βρισκόταν προφανώς πολλές φορές απέναντι από τη διοίκηση.

Τώρα με το νέο της πόστο στο νοσοκομείο Αργολίδας, έχοντας όμως την εμπειρία της εργαζόμενης σε νοσοκομείο και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές φορές οι εργαζόμενοι με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ετοιμάζεται να αναλάβει η ίδια καθήκοντα διοκήτριας.

Δηλώνει για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της: «Να είστε βέβαιοι ότι έχω πολύ κουράγιο και εξαιρετική διάθεση δημιουργίας».

Και προσθέτει: «Εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας και να τιμήσω τη θέση που καλούμαι να υπηρετήσω, εξαργυρώνοντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με σκοπό την παροχή της βέλτιστης φροντίδας υγείας προς τον ασθενή. Για τον ασθενή αυτόν διδάχτηκα όλα αυτά τα χρόνια, για εκείνον εργάστηκα επίσης και πιστεύω ότι η παροχή φροντίδας υγείας αποτελεί δείγμα πολιτισμού και υποχρέωση της πολιτείας».

Η νέα διοικήτρια δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τον Υπουργό κο Κικίλια και τον Υφυπουργό κο Κοντοζαμάνη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της.