ΠολιτικήΑρχείο

Διαχωρίζει από Κουτσογιάννη ο Πουλάς

Σε αντιδιαστολή με όσα εκθέτει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης, έρχονται τα όσα δηλώνει ο τοπικός βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Πουλάς, ο οποίος διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με το ζήτημα του κορωνοϊού, τασσόμενος με την επίσημη γραμμή όπως αυτή έχει εκφραστεί από την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Όπως σημειώνει ο κ. Πουλάς:

«Η σοβαρότητα της παρούσας κατάστασης επιτάσσει σε αυτή τη χρονική στιγμή, να συνεισφέρουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Κίνημα Αλλαγής μέσω της Προέδρου του κ. Φώφης Γεννηματά έχει οριοθετήσει τη γραμμή του κόμματος ενόψει των συνθηκών και έχει διατυπώσει τις προτάσεις μας στην κατεύθυνση αυτή.

Προσωπικά, εκφράζομαι μέσω των ανακοινώσεων και πρωτοβουλιών του Κινήματος Αλλαγής στη διαμόρφωση των οποίων και συμβάλω με την ιδιότητά μου ως βουλευτής Αργολίδας».

Προηγουμένως ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποία χειρίζεται την πανδημία, κάνοντας λόγο για αργοπορία και δειλία. Παράλληλα προέταξε το μοντέλο που ακολουθεί η Νότια Κορέα ως πιο αποτελεσματικό σε σχέση με αυτό που εφαρμόζεται εδώ. Η τοποθέτησή του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη του ιδίου του κόμματος.