ΡεπορτάζΑρχείο

Τρώγλη θανάτου στη glamour παραλία του Ναυπλίου (Video, Pics)

Κοινό μυστικό ήταν σε κάποιους ότι κάτω από την άλλοτε δημοφιλή πισίνα στο πιο glamour σημείο του Ναυπλίου, στην παραλία, απέναντι από το Μπούρτζι, έμενε ο δυστυχής άστεγος, που βρέθηκε νεκρός το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μέσα σε μια τρώγλη.

Εδώ και μήνες έβλεπαν μερικοί τον άστεγο να μπαινοβγαίνει στη βρώμικη αποθήκη και να περνά το δικό του δράμα, στο πλέον δημοφιλές σημείο της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου. Στη δημοφιλή παραλία, σημείο ηρεμίας, βόλτας, παρατήρησης της αξιοθέατης ιστορικής καστρονησίδας.

Πίσω από τη γωνία, που συνήθως είναι γεμάτη με απομεινάρια από σκουπίδια, ο δυστυχής Ρουμάνος είχε βρει καταφύγιο. Είχε φτιάξει το φτωχικό του, σε συνθήκες όμως άθλιες, πίσω από τη γκλαμουριά της πόλης αυτής.

Κανείς δεν νοιαζόταν γι΄ αυτόν, κανείς δεν του ΄δινε σημασία. Πού μένει, πώς ζει, πού ζει, τί τρώει. Άγνωστος στις κοινωνικές υπηρεσίες, άγνωστος ανάμεσα σε γνωστούς, όταν περιπλανιόταν στους δρόμους της πόλης, πριν πάει να κρυφτεί στο «μυστικό» του καταφύγιο.

Αντιθέσεις…. Η τρώγλη, η άλλοτε glamour και πλέον γκρεμισμένη πισίνα, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι στην παραλία, το Μπούρτζι, η δυστυχία…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ