ΡεπορτάζΑρχείο

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Ιχνηλατήσεις στο Ν. Ροεινό μετά τα κρούσματα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας

Στο χωριό Νέο Ροεινό βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο ΕΟΔΥ πραγματοποιώντας τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους, μετά τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους  του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Το μέλος του του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ν. Ροεινού Παναγιώτης Καζολιάς, απευθύνει έκκληση στους κατοίκους να προσέλθουν στο κοινοτικό ιατρείο, όπου βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πραγματοποιεί τα τεστ.

Όπως δηλώνει ο κος Καζάς “Τρίτη 8/12/2020 και ώρα 09:00 π.μ. στο κοινοτικό ιατρείο, στην πλατεία του χωριού θα φθάσει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Θα κάνει τέστ στους κατοίκους του χωριού μας, Νέου Ροεινού Ναυπλίου, λόγω διαπιστωμένου κρούσματος κορωνοϊού
Η προσέλευση σας κρίνεται απαραίτητη. 
Αγαπητοί συγχωριανοί παρακαλούμε να προσέλθετε όλοι τηρώντας, πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».

Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος ανακοίνωνε τον εντοπισμό και δεύτερο θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Το πρώτο κρούσμα ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ενώ η ανησυχία στο Ναύπλιο είναι έκδηλη. Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων παραμένει κλειστός και κάνει προς το παρόν μόνο διανομή του συσσιτίου σε όσους έχουν ανάγκη.