ΚοινωνίαΑρχείο

Οργή στο Ανυφί: Πήραν στο κυνήγι τηλεοπτικό συνεργείο με μαδέρι!

Αναστάτωση αλλά και οργή επικρατεί σε μερίδα κατοίκων στο Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων μετά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού στο χωριό, για τα οποία αρκετός λόγος έγινε, ποιος κόλλησε ποιον, αν φταίει ο τοπικός ιερέας και αν και κατά πόσο αυτά σχετίζονται με τη θεία λειτουργία που τελέστηκε τα χριστούγεννα.

Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ του ANT1 και του Star στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, η πλειονότητα των κρουσμάτων σχετίζεται με την χριστουγεννιάτικη λειτουργία, κατά την οποία ο ιερέας φέρεται να ήταν εμπύρετος. Ωστόσο οι περισσότεροι στο χωριό έχουν διαφορετική άποψη, υπερασπιζόμενοι τον παπά τους, ενώ κάποιοι άλλοι του επιρρίπτουν ευθύνες θεωρώντας ότι ήταν απρόσεκτος.

Σήμερα το πρωί όταν μετέβη στο Ανυφί τηλεοπτικό συνεργείο, προκλήθηκε ένταση, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα όπως είπε στον αέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου TLive ο απεσταλμένος του AlphaTV Μάνος Μπανασάκης: «Προσεγγίσαμε το σπίτι του παπά, αλλά η συμεριφορά δεν ήταν φιλική, τουναντίον ήταν εχθρική, υπήρξε μια επίθεση κιόλας λεκτικη και σωματική στο συνεργείο του Alpha. Ειδικά ο γιος του παπά και ο αδερφός του μας κυνηγούσε με ένα μαδέρι, με ένα κοντάρι να μας χτυπήσει. Υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση το πρωί, καθόλου φιλική, ας μην το θυμηθούμε αυτό που ζήσαμε το πρωί».

Ο δημοσιογράφος του Alpha έκανε λόγο για ένα χωριό που είναι χωρισμένο στα δύο, που είναι θορυβημένο από τα όσα έχουν συμβεί, κρατάνε αποστάσεις και δεν σε αφήνουν να πλησιάσεις πέρα από τα τρία μέτρα.

Σε ένα άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το φρασεολόγιο που χρησιμοποίησε ο γιος του παπά απέναντι στο συνεργείο του Alpha»

Το ρεπορτάζ πάντως φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε κανονικά, έστω και μετ’ εμποδίων, κρίνοντας από τα όσα μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, όπου φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του ιερέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανυφί: Ποιος κόλλησε ποιον; Τι απαντά ο παπάς στα όσα του προσάπτουν (Βίντεο)